BÚÉK – 2020: Tartsanak velünk jövőre is!

2019 búcsúztatásával mi is szeretnénk köszönetet mondani kedves olvasóinknak lapunk iránti hűségükért, azért, hogy velünk tartottak, s reméljük, jövőre is számíthatunk kitüntető figyelmükre.

2020 különleges évnek ígérkezik a Kárpáti Igaz Szó történetében, hiszen lapunk centenáriumát méltatjuk. Január 31-én lesz 100 éve annak, hogy megjelent az Igaz Szó jogelődjének számító Munkás Újság első száma. Ehhez kapcsolódik KISZó-visszaszámlálás rovatunk, ami stílszerűen 100 nappal e jeles esemény előtt indult útjára, s melynek célja feleleveníteni a száz év páratlanul gazdag históriáját, betekintést engedni a lapkészítés kulisszatitkaiba.

A centenáriumunkhoz igazodva új köntösbe öltöztettük az újságot, a megnövelt terjedelemben és megújult
tördeléssel készült lappal karácsonykor találkozhattak először. Januártól 28-ra növeljük az oldalak számát, a
korábbi 4 helyett most már 8 oldalunk lesz színes, ami reményeink szerint még tetszetősebbé teszi az újságot.

Családi 7néző magazinunk is újszerű formátumban kerül az asztalra, amolyan kisújságként kivehető a lapból
és egész héten át forgatható.

Ezzel azt is elárultuk, hogy a szombati kiadásunkat beolvasztjuk a csütörtöki lapszámba. Erre a postai lapkézbesítési problémák miatt kényszerülünk, mert egyre több helyen szűnik meg a posta, vagy egyszerűen nincs
kézbesítő, de ahol van, ott is visszatérő probléma, hogy sok esetben egyszerre viszik ki a lapot, ami értelmetlenné
és feleslegessé teszi a kétszeri megjelenést.

2019 egyik nagy eredményeként tartjuk számon, hogy az Ung-vidéken és a Bereg-vidéken már több tucatnyi településre tudjuk önerőből eljuttatni a KISZó-t, s az a célunk, hogy az alternatív terjesztési hálózatunk hamarosan Ugocsába is eljusson.

Fontos tudni, hogy a nyomtatott Kárpáti Igaz Szó sokban eltér a világhálós változattól, a print számtalan olyan írást, elemzést közöl, amit az online-on Önök nem látnak, ezért érdemes inkább előfizetni az újságot, arról nem is szólva, hogy ott hamarabb megjelennek cikkeink, semmint itt. Amint azt előfizetési kampányunk során már hangsúlyoztuk, 2020-as megrendelési tarifáink csökkentek a 2019-es árainkhoz képest.

Havi 13 hrivnyával lettünk így olcsóbbak, negyedéves előfizetés esetén 40, féléves megrendeléskor 80 hrivnya spórolható meg. Sőt, aki egész évre előfizette lapunkat, az 232 hrivnyával kevesebbért tehette meg, mint egy éve.

Olvasóink mellett szeretnénk köszönetet mondani minden egyes partnerünknek, interjúalanyunknak, mindenkinek akivel kapcsolatban álltunk a leköszönő évben. Kiváltképp hálával tartozunk a Nemzetpolitikai Államtitkárságnak és a Bethlen Gábor Alapkezelőnek, amiért zavartalan volt idei megjelenésünk.

Kedves olvasóink, tisztelt partnereink! Szerkesztőségünk munkatársai békés, áldott, sikeres új esztendőt és jó egészséget kívánnak Önöknek! Tartsanak velünk jövőre is!

Forrás:
KISZó

Post Author: KISZó