Valentin-napi ajándékmustra

Vajon a Bálintok mennyire örülnek annak, hogy február 14-én elsősorban nem a névnapjuk, hanem a szerelmes párok kerülnek középpontba? Akárhogy is, a XX. században világszerte elterjedt ez a nem hivatalos ünnepnap, mely a szerelem, a kölcsönös odafigyelés és romantika szimbóluma. Mindenki igyekszik valamilyen aprósággal meglepni kedvesét, ezért az üzletek már jó előre készülnek rá.

A Princess ajándéküzletben többek között Herczeg Diána kézműves ajándékai közül is válogathatnak

Sokszor felmerül a kérdés, hogy létezik-e tökéletes ajándék? Manapság már hatalmas a kínálat virágból, ajándéktárgyból, csokoládéból, kézműves termékből, plüssállatból stb. Ezenkívül egy romantikus vacsorára, utazásra is számos lehetőség van.

Ajándékügyben ez esetben a nagydobronyi piac árusainál és virágosainál jártam, hogy megnézzem, milyen a választék, illetve megtudjam, mennyi az annyi. Nem csalódtam, hiszen mind a férfiak, mind a nők számára több lehetőség közül válogathatunk. Az eladók egyöntetűen válaszolták, hogy ajándékügyben nem igazén van felső határ. Jelképes ajándék lehet egy páros kulcstartó, mely már 15 hrivnyától elérhető. Virágok közül legtöbben a rózsát választják. Van ebből 25 hrivnyás, míg az ilyenkor trendinek számító 60-70 centiméteres vörös rózsa szálankénti áron 50 hrivnya. Az egyedi igények szerint készült ajándékcsomagok és csokiboxok iránt is nagy az érdeklődés, melyek ára a dobozok tartalmától függ. Egy mutatós csokialkotás például 200 hrivnyáért vagy e fölötti áron kapható.

Bara Tünde

 

Forrás:
KISZó

Szolidaritási előfizetési felhívás!

Szolidaritási előfizetési felhívás!
Folyamatosan frissülő háborús hírfolyamunkat ITT találja.

Post Author: KISZó