Szex, Insta és ZNO – új sorozat, kárpátaljai rendezőtől

A tinédzserek „cenzúramentes” életéről szóló sorozat ősszel várható. A televízió nem fogja sugározni, helyette az 1+1 online platformon teszik közzé. Tizenkét részt terveznek.

A kárpátaljai származású Antonio Lukics, a díjnyertes Moji dumki téhi (Csendes gondolataim) alkotója egy újabb érdekes művel rukkolt elő, írja a mukachevo.net.

A Szex, Insta és ZNO amolyan tinitragikomédia-sorozat. A történet középpontjában vinnicai végzősök állnak, akik összebarátkoznak, szerelembe esnek, vitatkoznak és az egyetemi felvételire készülnek.

Antonio Lukics arra a kérdésre, hogy miért egyezett bele a sorozat rendezésébe, viccesen azt válaszolta, a magas fizetés miatt. Aztán komolyabban hozzátette: valójában tetszik neki a forgatókönyv és a társaság.

Lukics elmondta, megpróbálja a sorozatot minél viccesebbé tenni, olyan buta és kínos helyzeteket mutatva, amelyekben a tinédzserek gyakran találják magukat.

A fő producer, Anna Tkacsenko úgy nyilatkozott, a sorozat a tizenévesek életét jeleníti meg, úgy, ahogy vannak.

„Valós történetet mutatunk be. Három szexjelenet lesz, kettő önkielégítés, a nyelvezet pedig obszcén – mondta el Tkacsenko.

Forrás:
KISZó

Post Author: KISZó