Két kárpátaljai is a magyar utánpótlás-válogatott keretben

Takács Ronald mellett Hidi M. Sándor is a válogatott keretben. Gera Zoltán kijelölte az U21-es válogatott keretét a szeptember 7-én Szlovénia elleni idegenbeli felkészülési mérkőzésre.

Tíz hónap után szeptemberben újra találkozik a jövő évi, magyarországi társrendezésű Európa-bajnokságra készülő magyar U21-es válogatott. A korosztályos nemzeti együttes kilencnapos összetartáson vesz részt és a hivatalos FIFA-napon, szeptember 7-én Szlovéniában, a házigazdákkal játszik felkészülési mérkőzést.
Gera Zoltán ezúttal nem számíthat Szalai Attilára, Szőke Adriánra és Schäfer Andrásra, mindhárman az A-válogatottba kaptak meghívót. Ennek következtében több új játékost is megnéz a szakmai stáb, így a nagydobronyi Hidi M. Sándor és a viski Takács Ronald is behívót kapott a 23 fős keretbe.

“Az volt a célom, hogy csaknem három és fél év után visszakerüljek a válogatottba” – idézte Takács Ronaldot a Budafoki MTE honlapja, aki, az elmúlt egy évben csapat nélkül készült, mielőtt júliusban aláírt klubunkhoz.

“A mostani meghívó egy visszajelzés, hogy jó úton járok. Ez a korosztály a felnőtt válogatott előszobáját jelenti, ezért azon leszek, hogy megragadjam a lehetőséget és olyan teljesítményt nyújtsak, amivel bizonyítom, hosszú távon lehet rám számítani”

– fogalmazott a kárpátaljai szélső, aki U18-as és U19-es együttesben is szerepelt már.

Takácshoz hasonlóan a Vasas középpályása Hidi M. Sándor is bekerült a bő keretbe. Az ETO FC Győr korábbi játékosa pályára lépett már az U18-as és U19-es válogatottakban is.

Forrás:
KISZó
Sport Közzétette:

Post Author: KISZó