Nagybereg: ifj. Urszta János hálás és munkára kész

Sütő Lajos volt beregújfalui faluvezető lesz a Nagyberegi kistérség polgármester-helyettese.

Babják Zoltánhoz hasonlóan ifj. Urszta János is függetlenként bár, de az Ukrajnai Magyar Demokrata Szövetség és a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség támogatásával indult a Nagybereg központú kistérség élére. Nagy fölénnyel nyert, s egyúttal nagy kihívás előtt is áll, hiszen a kistérséghez tartozó Nagyberegen, Beregújfaluban, Alsó- és Felsőremetén, valamint Kovászóban legalább hétezren laknak, akik jobban, komfortosabban szeretnék élni hétköznapjaikat.

– Őszintén bevallom, nagy izgalom volt a választások napja, de bizakodó voltam, és amikor kiderült, hogy nyertem, mélységes hálát éreztem a szavazóim iránt. Örömmel töltött el, hogy a lakosság többsége bizalmat szavazott nekem. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki rám tette le a voksát. A későbbiekben a munkámmal fogom meghálálni a bizalmat, azt szeretném, hogy a kistérségben élő emberek elégedettek legyenek a tevékenységemmel – mondta Urszta János.

Az eredményhirdetés óta folyamatban van a képviselőtestület összeállítása. A polgármester elárulta, szeretne tapasztalt, megbízható embereket maga mellett tudni, akik segítik a munkájában, támogatják az elképzeléseit, hogy a munka hatékonyan folyjon, fejlődés dinamikus legyen. Az már bizonyos, hogy az első helyettese Sütő Lajos, Beregújfalu leköszönő polgármestere lesz, aki mögött sokéves tapasztalat áll, ezért egyértelmű, hogy erős támasza és segítője lesz a kistérség új polgármesterének.

 

Forrás:
KISZó/Hegedűs Csilla

Szolidaritási előfizetési felhívás!

Szolidaritási előfizetési felhívás!
Folyamatosan frissülő háborús hírfolyamunkat ITT találja.

Post Author: KISZó