Elmaradt az aranymeccs – a Beregvidéki FC a bajnok!

A Beregvidéki FC nyerte a beregszászi járási labdarúgó-bajnokság 2020-as idényét, miután riválisa, a Nagybégányi FC nem jelent meg az első helyért kiírt aranymeccsen – számolt be a Lobda.at.ua.

A bajnoki címről döntő összecsapásra azért volt szükség, mivel a két együttes nem szimplán pontegyenlőséggel – egyaránt 25 pontot gyűjtött a két gárda – zárta a pontvadászatot, de a gólarányuk is egyenlő volt, ráadásul az egymás elleni összecsapás 1–1-es döntetlent hozott.

A Beregszászi Járási Labdarúgó Szövetség szerdára tűzte ki a meccset, amit a járványhelyzetre való tekintettel zárt kapuk mögött rendeztek volna. Ám mivel a Nagybégányi FC nem jelent meg a megadott időben a mérkőzés helyszínéül kijelölt Barátság Stadionban, ezért a versenyszabályzat értelmében technikai győzelemmel a Beregvidéki FC nyerte az aranymeccset és ezzel elhódította a bajnoki címet is. A serleget, az érmeket, és az okleveleket Csehil Sándor a szövetség elnöke és Valerij Scsoka alelnök nyújtotta át a bajnokcsapat játékosainak.

A bronzérmet a sokáig bajnokesélyes Nagybaktai FC kaparintotta meg. A további sorrend: 4. Nagyberegi Talizmán, 5. Badalói FC, 6. Kígyósi FC, 7. Nagymuzsalyi FC, 8. Tiszakeresztúri FC, 9. Zápszonyi FC, 10. Kovászói FC.

Forrás:
KISZó/Lobda/Fotó: Lőrinc Zsolt

Post Author: KISZó