Egy meztelen nő került élő adásba az orosz újságíró bejelentkezése közben (VIDEÓ 18+)

A Dozsgy független orosz nyelvű tévécsatorna főszerkesztő-helyettesét kapcsolták élő adásban a TRK Ukraina Szegodnya című élő hírműsorában, amikor váratlanul egy meztelen nő tűnt fel a képen – írja a Strana.ua.

Az országos ukrán tévécsatorna esti műsorban Vlagyimir Putyin orosz és Alekszandr Lukasenko belarusz elnök találkozójáról folyt a beszélgetés, amikor a témával kapcsolatban élőben kapcsolták Dimitrij Elovszkij orosz újságírót. A Dozsgy független orosz nyelvű tévécsatorna főszerkesztő-helyettese a felvételek alapján minden bizonnyal otthonából jelentkezett be. Azt kérdezték tőle a műsorvezetők, hogy szerinte Lukasenko mit kérhetett az orosz államfőtől, és a fehérorosz elnök hogyan viszonozza majd Moszkva segítségét. A fülhallgatót viselő Elovszkij láthatóan nem hallotta a kérdést, ahogy azt sem sejtette, hogy élő adásban van, ugyanis megkérdezte a mobiltelefont tartó hölgyet, hogy mit lát, mi történik, aki ekkor váratlanul megfordította a kamerát, amikor megtörtént az, amitől egy kicsit mindenki tart, amikor online értekezleten, tanórán vagy műsorban való bejelentkezésen vesz részt: egy deréktól felfelé meztelen nő került a képbe. A több mint kínos eset láthatóan meglepte Elovszkij beszélgetőpartnereit is, technikai okokra hivatkozva gyorsan lekeverték a bejelentkezést.

A malőrrel kapcsolatban megszólalt az orosz újságíró is, aki azzal védekezett, hogy a házukban meghibásodott a fűtési rendszer, emiatt a második szinten különösen nagy a forróság. Hozzátette, előfordul, hogy ő és családtagjai is hiányos öltözékkel védekeznek a meleg ellen.

Forrás:
KISZó/Strana.ua

Post Author: KISZó