Sikoltozott, az arcából pedig folyt a vér…

Végzett a feleségével a féltékeny férfi.

Felesége el akarta hagyni, ezért leszúrta őt az ivankivi (Ternopil megye) férfi.

Csuha Ivett

Megölte, mert nem akarta elengedni

A tárgyalás során a vádlott bűnösnek vallotta magát. Elmondása szerint kapcsolatuk normálisan alakult, bár a feleségének nehéz volt a természete, mégis szerette és megpróbálta elkerülni a konfliktusokat. Az elmúlt három évben a feleség körülbelül ötször utazott idénymunkákra Lengyelországba. A külföldi meló megváltoztatta a nőt, aki 2019-ben elköltözött egy másik férfihoz, ám a férje 2020 nyarán visszahívta magához.

Ezt követően a nő és a fia Lengyelországba ment, ám amikor visszatértek, újra elkezdődtek a veszekedések.

A vádlott saját bevallása szerint aznap dél körül ért haza a munkából. A felesége a konyhában tartózkodott, nagyon dühös volt, és azt kiabálta, hogy ő itt felesleges, ezért elmegy. A férfi ráeszmélt, hogy a nő komolyan gondolja a bejelentését, és könyörögésre fogta, előbbi azonban hajthatatlannak bizonyult.

A veszekedés a nappaliban folytatódott, ahol a vádlott megpróbálta elvenni a felesége útlevelét.

A nő azt fájlalta, hogy ő a család bankautomatája. A feldühödött férj kiment a konyhába, magához vett egy kést, amellyel mindössze megijeszteni akarta a feleségét. Azt mondta, lábon szúrja, hogy ne menjen sehova, a nő azonban hergelni kezdte, gyengeséggel vádolta. Ebben a pillanatban a férj vállon szúrta. A következő döfés az arcán érte. A feleség sikoltozott, az arcából pedig folyt a vér. Tettét felmérve a férfi úgy döntött, nem tud élni ezzel, így öngyilkossággal próbálkozott. Ekkor a felesége az arcát fogva kiszaladt a házból, és segítséget kért. Életét azonban nem tudták megmenteni.

A sikertelen szuicid kísérlet után a vádlott a falu temetőjébe ment, ahol rendőrök őrizetbe vették. Azt állítja, megbánta tettét.

Gúnyolódott a feleségén, semmittevését taglalta

Az áldozat fia elmondta, hogy a nővére, annak férje és a fiuk is velük együtt él a portán. Vallomásában elmondta, hogy déltájt arra ébredt, hogy az anyja és az apja kiabálnak egymással, előbbi el akarta hagyni a házat, utóbbi azonban ezt mindenáron megpróbálta megakadályozni.

„Apám azt kiáltotta, hogy nem akar és nem fog így élni. A konfliktus elkerülése érdekében kimentem az udvarra. A szüleim közötti vita a nappaliban folytatódott. Ezt követően átmentem a testvérem lakrészébe, ahol körülbelül hét percet tartózkodtam. Amikor kijöttem, megláttam az apámat, akinek a nyakát és a karját is vér borította. Az apám menekülőre fogta, így bementem a házba, ahol az anyám sérülten feküdt a nappaliban a kanapén” – fejtette ki az áldozat fia.

A nő még lélegzett

A szülők között a gyakori távollét miatt alakultak ki viták, mivel a férj fájlalta, hogy felesége nem vesz részt a háztartás vezetésében.
„Tavaly az apám kirúgta anyámat a házból, aki először a barátjával, majd a munkatársával lakott, ők fogadták be. Apám azonban azt mondta, ha nem tér haza, akkor kilakoltatja a lányát, emiatt a nő visszatért. Kérem az apámra a szigorú büntetés kiszabását!” – zárta szavait a meggyötört fiú.

A nővére és annak férje megerősítették az elhunyt fiának vallomását.

A bíróság bűnösnek találta a férfit, és nyolc év börtönbüntetésre ítélte.

Forrás:
KISZó
Folyamatosan frissülő háborús hírfolyamunkat ITT találja.

Post Author: KISZó