Négy autó kapott lángra Kárpátalján

Június 28. folyamán a kárpátaljai tűzoltók háromszor vonultak ki járműtüzek felszámolására ‒ tájékoztat a Karpatszkij Objektiv.

Az első bejelentést a mentőszolgálat 10:53-kor kapta. Munkácson KamAZ-5410 típusú teherautó gyulladt ki egy térköveket gyártó üzem területén. A helyszínen dolgozók azonnal értesítették a tűzoltókat. A lángok a teherautó fülkéjét és motorterét rongálták meg.

A következő tűz a técsői járási Szorospatakon keletkezett. Itt egy garázs kapott lángra a benne található két autóval együtt. A tűz megsemmisítette a 72 négyzetméteres melléképületet és egy Hyundai Tucson, illetve egy Skoda Roomster gépjárművet.

Ezután a kárpátaljai tűzoltók újabb bejelentést kaptak, mely szerint teherautó áll lángokban a Huszti járás Monostor településén. A helyi lakosok szénát gyűjtöttek a ZIL-131 típusú autóba, ám miután hazatértek, a tehergépkocsi lángra kapott. A helyiek elkezdték a tűz lokalizálását, melyet a lánglovagoknak sikerült teljesen eloltaniuk. Az tűzben az autó fülkéje és karosszériája, valamint 2 tonna széna semmisült meg.

A tüzek okait és a kár összegét a rendőrség vizsgálja.

Forrás:
KISZó

Szolidaritási előfizetési felhívás!

Szolidaritási előfizetési felhívás!
Folyamatosan frissülő háborús hírfolyamunkat ITT találja.

Post Author: KISZó