Nyerteseink: A férjem igazi fanatikus KISZó-olvasó

A Kárpáti Igaz Szó hagyományos tárgynyeremény-sorsolásán Varga István ajándékcsomagot nyert az EKO Szolgáltató Kft.-től. Az ajándékot a felesége vette át.

Gajdos Viola, 61 éves tiszapéterfalvi lakos. Nagyszőlősön tanult eladónőnek, majd üzletvezetői szakképesítés szerzett. 27 éven át több településen is dolgozott a szakmájában. Kezei alatt bizony számos KISZó újság megfordult, hiszen ezután közel 10 éven át volt Tiszapéterfalva postása.

– Hosszú évek után nyugdíjba vonultam, de kis idő múlva újra visszamentem dolgozni – magyarázza Viola néni. – Közel 10 év után hagytam végleg ott a postát, egészségügyi problémák miatt.

– Tevékenységeiből kifolyólag sok embert megismerhetett a környező települések mindegyikéből… a postásság vagy az elárusítás, üzletvezetés állt Önhöz közelebb?

– Egész életem során szerettem a munkáim, nem tudnék egyfelé hajlani. Amit célul tűztem ki, azt mindig megvalósítottam. Talán azért is, mert sosem voltam egy lusta ember, ma sem szeretek csak tétlenül otthon ülni.

– Azért biztosan van olyan tevékenység, ami leköti…

– Igen van, nagyon szeretem a romantikus filmeket. A Gyilkos sorok, ami még le tud kötni, de nem igazán van időm sorozatozásra, hiszen amint említettem, mindenem a jövés-menés. Újságot is szeretek olvasni, de a férjem az igazi fanatikus KISZó-olvasó. Ő az elejétől a végéig szereti tüzetesen átolvasni, én főként a vicceket és recepteket szoktam.

Dobán Vivien,
a KISZó médiatanfolyamának résztvevője

Forrás:
KISZó

Post Author: KISZó