Nézők nélkül fogadja a Minaj a nagynevű Dinamót

Május 21-én, csütörtökön eldől, hogy folytatja-e a bajnokságot a Minaji FC, avagy sem.

Az országos labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint aznap Kijevbe várják az első liga klubjainak képviselőit, s végleges döntést hoznak a hogyan továbbról. Egyelőre annyi szivárgott ki, hogy előzetesen a liga vezetői kikérték az érintett egyesületek véleményét a folytatásról, de annak eredményét nem árulták el. A Minaji FC előzetesen a bajnokság berekesztése mellett foglalt állást.

Az Ukrán Kupában viszont mindentől függetlenül bizonyosan lejátsszák az elődöntőket, a kijelölt játéknap június 12-e. Mint az ismert, Vaszil Kobin együttese a legendás Dinamo Kijevet fogadja. Még a koronavírus-járvány kirobbanása előtt felmerült, hogy az ungvári Avangard-stadionban rendezik meg az összecsapást, de miután arra nézőket úgysem engedhetnek be, elképzelhető, hogy mégiscsak a Minaj Arénában lesz a nagy érdeklődéssel várt találkozó.

Az ukrán Premier Liga május 30-án folytatódik, a labdarúgó NB-I egy héttel korábban.

Mint arról írtunk, a minajiak egyik játékosánál, Igor Vaginnál kimutatták a Covid-19 fertőzés kórokozóját. Ezt követően az egész csapatnál elvégezték a tesztelést, de senki másnál nem bizonyult pozitívnak a teszt.

Forrás:
KISZó

Sport Közzétette:

Post Author: KISZó