Elváltak Kobin és a Minaj útjai

Kobin mester

Már nem Vaszil Kobin a Minaji FC vezetőedzője.

Amint a KISZó Online is megszellőztette, az elmúlt hetekben megromlott a viszony a vezetőedző és a klubvezetés között. Mihajlo Kopolovec sportigazgató is megpróbált közvetíteni a felek között, de a klub honlapján ma megjelent bejelentés szerint ez végül neki sem sikerült.

Bombameglepetések az ukrán élvonalban

Az ukrán labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő klub hivatalos közleménye szerint a mester megbeszélést folytatott Valerij Pereszoljak klubelnökkel, ami után úgy döntöttek a felek, szétválnak útjaik. A Sahtar Doneck egykori válogatott jobbszélsője Minajban fejezte be aktív játékoskarrierjét, majd ő lett az együttes vezetőedzője. Irányítása alatt 55 meccset játszott a Minaji FC, tavaly megnyerte az első ligát, ami élvonalbeli tagságot ért, valamint az elődöntőig vezette csapatát az Ukrán Kupában.

Kobin vesztét az okozta, hogy csapata rosszul kezdte a Premier Liga tavaszi szezonját. A 6 bajnokin csupán 4 pontot gyűjtött, hazai pályán kikapott közvetlen riválisaitól, az FK Lvivtől és az Ingulectől is. Jelenleg az utolsó előtti, 13. helyen állnak. Legközelebbi találkozójukat április 4-én, a Kolosz ellen vívják. A minajiak későbbre ígértek tájékoztatást, hogy arra a meccsre ki készíti fel a gárdát.

Forrás:
KISZó/DGY
Sport Közzétette:

Post Author: KISZó